Tampere naine otsib enda peksjat

Tampere naine Tiina sai vägivalla tagajärjel rängalt vigastada ööl vastu laupäeva Tampere bussijaamas. Nüüd otsib ta juhtunu pealtnägijaid.

21-aastane naine suundus töökoha peolt edasi baari jätkupeole ja kella 4 ajal hommikul oli koos sõbraga teel koju. Eesmärk oli võtta bussijaamast takso. See plaan jäi katki, kui järsku tulid Koskikeskuse kaubanduskeskuse poolt tundmatud mees ja naine, vahendab MTV.

Naine tuli karjuma, et nad olid taksojärjekorras ette läinud. Tiina ütles, et ta oli enne teisi. Pärast seda oli sõnavahetus.

Siis tuli takso. Tiina hakkas koos sõbraga taksosse istuma. Selle peale läks tundmatu naine raevu. Naine tuli Tiinale kallale ja lõi teda. Mees üritas naist kinni hoida.

Pärast seda hakkas raevus naine Tiinat peksma auto uksega, nii et pea ja pool keha olid vahel. Tiina üritas ust kinni hoida, aga naine oli pikem ja kogukam, nii et ta ei jaksanud. Tiina sai ligi 10 lööki vastu pead.

Pärast seda juhtunut tuvastati Tiinal ajupõrutus, lisaks olid sinikad jalgadel ja kätel. Tiina väitel oli kõige kurvem see, et keegi kohalolijatest ei kutsunud välja politseid. Ta oli šokis ja nuttis. Taksojuht sõitis minema ja naine helistas ise kodus politseisse ja läks vastu ööd haiglasse.

Pärast seda ei suutnud Tiina minna tööle. Ta on kogu aeg hirmul ja kardab, et keegi tuleb kallale.

Politseist kinnitati, et asja kohta on tehtud politseile avaldus.

Kommentaarid
(Külastatud 885 korda, 1 külastust täna)