Tallinnas elav soomlanna tõi Indiast kuuma mehe kaasa

Tallinnas ühe katuse alla kolinud 61-aastasel soomlannal Wilma Schlizewskil ja tema 32-aastasel Indiast kaasa toodud elukaaslasel Aryanil on mitmed ühised huvid nagu jõusaal, tehnomuusika ja tsiklisõit.

Kõik Wilmat sotsiaalmeedias jälgivad inimesed juba teavad, et tal on uus mees rinnal. Naist on juba sel puhul õnnitletud ning kiidetud mehe musklilist välimust. Samuti on pööratud tähelepanu Wilma ja mehe vanusevahele, vahendab Iltalehti.

Wilma on pannud sotsiaalmeediasse üles pilte endast ja mehest, mis on tehtud nii Soomes kui Eestis. Naine on viimased aastad elanud Tallinnas, kus ta peab täikat-suveniiripoodi ja tattoo-stuudiot.

Wilma räägib, et Aryan on pärit Mumbaist, kus on ligi 20 miljonit elanikku. Aryan on keemia ja matemaatika magister. Nad kohtusid jaanuaris Goal ja alates sellest ajast on nad olnud koos nagu särk ja perse, räägib Wilma.

Wilma väitel on Aryan ääretult tore mees ning neil on ühiseid huvisid nagu jõusaalis trenni tegemine, tehnomuusika ja tsiklisõit. Wilma tõi mehe kaasa pikalt kestnud talvepuhkuselt Indiasse ning nad elavad nüüd koos Tallinnas. Wilmal on korter tema butiigi ülakorrusel.

Alanud on terrassihooaeg ning Wilmal on avatud poekese ees väliterrass. Enne Eestisse tulekut olid nad reisinud koos kolm kuud mööda Indiat ja pärast seda otsustas Wilma jätkata kooselu Eestis. Nüüd liiguvad nad pidevalt Soome ja Eesti vahel.

Wilma arvates kolib Aryan juba suvel Indiasse tagasi. Ise tahab ta sinna naasta eeloleval talvel. Nüüd rabab ta higimull otsa ees tööd teha, et saaks jälle talve soojas veeta. Tal on Indias veel 20 osariiki läbi käimata. Eriti meeldiks tal käia Punjabis. Selle reisi tahab ta ette võtta kohaliku naisest tuttavaga.

Wilma Schlizewski, 61, toi Intiasta mukanaan Aryanin, 32 – “Ollaan kuin paita ja perse”

Saman katon alle Tallinnaan muuttaneilla Wilmalla ja Aryanilla on yhteisinä harrastuksinaan kuntosali, teknomusiikki ja mopoilu.

Kommentaarid
(Külastatud 562 korda, 1 külastust täna)