Taanis saadeti viimsele teekonnale rikkaima mehe kolm last, kes hukkusid Sri Lanka pommirünnakus

Taanis Aarhusis saadeti täna viimsele teekonnale ettevõtja Anders Holch Povlseni poeg Alfred ja tütred Alma ja Agnes. Hukkunuid olid ära saatmas kuninglik perekond ning peaminister Lars Lokke Rasmussen.

Povlsen oli perega Sri Lanka pealinnas asuvas hotellis Shangri-La, kui seal pandi hommikusöögilauas plahvatama pomm. Sri Lanka president Maithripala Sirisena lubas riigist terrorismi välja juurida, vahendab Daily Mail.

Anders Holch Povlseniga olid matustel koos abikaasa Anne ja ellu jäänud tütar Astrid, kes lasi õhku sümboolsed õhupallid.

Funeral held for Asos billionaire’s kids who died in Sri Lanka attacks

Anders Holch Povlsen lost his son Alfred and daughters Alma and Agnes in the Easter Sunday bombings Today a funeral was held for the children in Aarhus, Denmark, where the family are from originally Members of the Danish royal family and the Prime Minister Lars Lokke Rasmussen were in attendance

Kommentaarid
(Külastatud 471 korda, 1 külastust täna)