Soomes tunnevad end tõrjutuna kristlased ja migratsiooni-vastased, kes on ühendanud jõud

Soomes tunnevad end liberaalide poolt tõrjutuna kristlased ja migratsioonivastased, kes on ühendanud jõud. Enne valimisi avaldasid kristlike demokraatide ja põlissoomlaste saadikukandidaadid ühise manifesti sõnavabaduse kaitseks.

Manifestis on öeldud: Sõnavabaduse olukord on Soomes halb. Eriti tõrjutakse konservatiivseid kristlasi ja rahvusmeelseid isamaalasi. Kui mind valitakse valimistel parlamenti, siis kaitsen edaspidi iga soomlase sõnavabadust.

Soomes räägitakse juba kristlike demokraatide ja põlissoomlaste ühinemisest. Kui see nii juhtub, tekiks ülivõimsalt Soomes suurim erakond, vahendab Helsingin Sanomat.

Konservatiivsed kristlased on eriti mures laste pärast, kuna liberaliseerumine mõjutab laste arengut ja psüühikat. Mures ollakse samasoolisi ja sooneutraalseid inimesi soosiva seadusandluse pärast, samuti islami mõjuvõimu suurenemise pärast.

Kristlased on aktiviseerumas, kuna nad kardavad, et vastasel korral tabab Soomet hukatus. Traditsioonilised pereväärtused on hääbumas ning võimust võtab islam. Nende arvates lammutatakse praegu neid väärtusi, millele Soome on üles ehitatud. Võimul on inimeste ihasid teenindav ideoloogia, mis lõpuks hävitab ühiskonna.

Soome rahvusmeelsete kristlaste ideaalid on Donald Trump ja Viktor Orbán. Trump on aidanud edendada konservatiivset mõtteviisi ning kritiseerinud homoabielusid ja moslemite migratsiooni.

Kristlased kardavad, et kui tuleb võimule Antti Rinne vasakpoolne valitsus, siis võetakse vastu seadus, mis lubab ka trans-inimestel sünnitada. Seni Soomes mehed sünnitada ei saanud, kuna soovahetuse puhul on nõutav steriliseerimine. Seda nõuet tahetakse ära kaotada, kuna teistes Põhjamaades seda pole. Kristlased teevad kõik, et see seadus läbi ei lähe. Nad lähtuvad põhimõttest, et lapsel peab olema ema.

Põlissoomlased on kristlaste hulgas üha populaarsemad, kuna koonderakond ja keskerakond on taganenud oma varasematest kristlikest väärtustest.

“Vallassa on yksilön mielihalujen käsittämätön palvonta” – Suomeen on kehittymässä uusi poliittinen voima, kun uskonto ja nationalismi lyövät kättä

Helluntailaispastori Jimmy Huhtala nousee koko kortensa pituuteen, ja sitä jatkuu lähes kahteen metriin asti. Korsi on tatuoitu takaraivosta varpaisiin. Osa tatuoinneista on paljaissa käsivarsissa. Haluatko lukea koko artikkelin? Haluatko lukea koko artikkelin? Tilaus päättyy automaattisesti HS Digi -tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kommentaarid
(Külastatud 283 korda, 1 külastust täna)