Soome poliitikutele teadaolevalt seksi pakkunud eestlanna väidab, et ei tea midagi saunapiltidest

Soome koonderakonna endise peasekretäri Harri Jaskari endine elukaaslane on eestlanna, keda Jaskari väidetavalt vahendas teistele tipp-poliitikutele.

Suomen Kuvalehti kirjutas, et Jaskari korteris andis üks naine politseile üle paki saunapilte, millel olid Jaskari naistuttav, veel üks naine ning kaks koonderakonna tipp-poliitikut Ilkka Kanerva ja Sauli Niinistö.

Soome Iltalehti otsis üles Jaskari endise eestlannast elukaaslase Kai, kes aga ütles, et tema ei tea neist saunapiltidest midagi. Küll on aga nende piltide vastu tundnud tema väitel huvi Soome politsei. Eestlanna Kai, kes on kasutanud ka varjunime Eva ütles, et tema pole mingeid saunapilte kellelegi andnud.

Helsingi kohtus on praegu arutel asi, kus endist politseinikku süüdistatakse selles, et ta lekitas ajakirjandusele infot nende saunapiltide kohta. Väidetavalt oli koonderakonna poolt üüritud pinnal toimunud eesti naiste vahendamine Soome tipp-poliitikutele, kelle hulgas oli toonane Euroopa investeerimispanga direktori asetäitja, praegune Soome president Sauli Niinistö.

Eestlanna Kai ütles, et tema ei taha, et need „vanad halvad ajad” uuesti välja tuuakse, kuna tema on tahtnud seda enda jaoks unustada. Politsei oli naise käest küsinud ka seda, kas ta tahab tulla kohtusse tunnistajaks, aga naine ütles, et ei taha selle asjaga enam mingit tegemist teha.

Eestlanna Kai elab ja töötab jätkuvalt Soomes Helsingis, kus ta teeb tööd ettekandjana söögikohtades. Suvel üürib ta aga koos emaga välja korterit Pärnus, kus neil on ühine kinnisvara.

Naine ütles, et ei tea midagi sellest, et tema ja koonderakonna tipp-poliitikute telefonikõnesid pealt kuulati. Ta ütles, et elas koonderakonna poolt üüritud elamispinnal umbes aasta. Samuti eitab naine seda, et talle või tema sõbrannadele oleks helistanud Soome tipp-poliitikud. Naise väitel on kõigil juba uus elu ja Jaskarit pole ta näinud pikka aega.

IL löysi Harri Jaskarin ex-naisystävän, joka yhdistettiin huippupoliitikkojen “rohkeisiin saunakuviin” – Tyrmää väitteet kuvista ja yhteisposeerauksesta

Kokoomuspoliitikko Harri Jaskarin kanssa suhteessa olleen Kai Kikeristin mukaan mitään saunakuvia ei ole, vaikka Helsingin poliisi on kysellyt häneltä niistä aivan viime aikoina. Iltalehti haastatteli Harri Jaskarin (kok) entisen naisystävää Kai Kikeristiä Tallinnassa puhelimitse. Haastattelussa Kikerist kertoo olleensa Helsingin poliisin kuultavana kaksi kertaa aivan viime aikoina eli viimeisen noin puolen vuoden aikana.

Kommentaarid
(Külastatud 952 korda, 9 külastust täna)