Soome noormehe pilt rebasepojast lööb laineid sotsiaalmeedias

Soome noormees Ossi Saarinen on sotsiaalmeediasse pannud üles pildi rebasepojast, kiletükk suus, mis on tekitanud kõvasti elevust. Viimasel ajal on olnud palju juttu sellest, kuidas kile loodust reostab.

Helsingi noormees käis maikuus pildistamas Espoos, kui märkas seda linnarebast. Kokku oli seal viis rebasepoega, kes omavahel mängisid. Rebaste läheduses oli kileprahti ning rebased mängisid ka selle prahiga. Saarinen sai ühe kaadri, kus rebasepojal on kiletükk suus.

Saarinen kirjutas kommentaarides ka sellest, kuidas loodusfotograafide piltide põhjal jääb inimestel loodusest väärarusaam. Kui vaadata looduspilte, siis jääb mulje puutumata loodusest, kus kõik elavad koos kaunis harmoonias. See kõik on aga suur pettus ja vale – kirjutab Saarinen – sellel planeedil pole enam sellist asja nagu puutumata loodus.

Saarinen viitab ka ÜRO uuringule, mille kohaselt sureb järgmise 30 aasta jooksul kolmandik praegusest loodusest välja. Kui tahetakse midagi muuta, tuleb reageerida koheselt. Sellele planeedile pole alternatiivi.

(Külastatud 213 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid