Selline on Eckerö uus Tallinna-Helsingi laev – nimi on Finbo Cargo

Some laevafirma Eckerö Line toob Talinna-Helsingi liinile uue laeva, mille nimeks saab Finbo Cargo.

Tegemist on kaubalaevaga, aga see võtab pardale ka 350 sõiduautot ning reisijad. Laev hakkab sõitma iga päev kaks korda edasi-tagasi Helsingi Vuosaari ja Tallinna A-terminali vahel.

Neljapäeval avalikustas laevafirma sotsiaalmeedias ka laeva pildi ja nime. Koos laevaga luuakse juurde 80 uut töökohta. Laev on ehitatud Hispaanias 2000. aastal ja viimati sõitis see firma P&O Ferries alluvuses Liverpooli ja Dublini vahel. Eckerö Line’il on praegu vaid üks laev m/s Finlandia.

Eckerö Line on Twitter

Rahtialuksemme nimi on Finbo Cargo. Suomen lipun alla kulkeva alus tulee kuljettamaan rahdin lisäksi automatkustajia. Mistä nimi? Eckerö-saaren pohjoispuolella on pienempi saari Finbo – vertauskuvallisesti kuin rahtialus Finlandian kyljessä.https://t.co/UVxoiZJTTW #eckeröline

Kommentaarid
(Külastatud 1,071 korda, 1 külastust täna)