Seksitööst raamatu kirjutanud soomlanna: Nüüd tahaks hooramisele keskenduda

Seksitööst raamatu kirjutanud soomlanna Tiia ütles, et nüüd tahaks ta veidi hooramisele keskenduda, selle asemel, et sellest kogu aeg kirjutada ja rääkida.

Tiia räägib, et seoses tema raamatu ja sellega seotud tähelepanuga on tasulisest seksist hakatud rääkima avatumalt. Raamat on küllalt otsekohene ja seal on kirjeldatud, kuidas kliente on igasuguseid, igast eluvaldkonnast.

Tänu raamatule on ka kliendid rohkem naisega ühendust võtnud. Inimesed on raamatu ostnud oma vanematele, lastele ja abikaasadele. Kliendid ei muretse, et naine nende kohta midagi välja räägib. Ühtlasi on naisel veel plaanis oma seksitöö kogemuste ja tunnete kohta kirjutada, aga see pole praegu oluline.

„Kui aus olla, siis praegu tahaks keskenduda hooramisele, selle asemel, et kogu aeg sellest rääkida ja kirjutada,” tunnistab naine, vahendab MTV.

(Külastatud 664 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid