Seksitööst raamatu kirjutanud soomlanna: Nüüd tahaks hooramisele keskenduda

Seksitööst raamatu kirjutanud soomlanna Tiia ütles, et nüüd tahaks ta veidi hooramisele keskenduda, selle asemel, et sellest kogu aeg kirjutada ja rääkida.

Tiia räägib, et seoses tema raamatu ja sellega seotud tähelepanuga on tasulisest seksist hakatud rääkima avatumalt. Raamat on küllalt otsekohene ja seal on kirjeldatud, kuidas kliente on igasuguseid, igast eluvaldkonnast.

Tänu raamatule on ka kliendid rohkem naisega ühendust võtnud. Inimesed on raamatu ostnud oma vanematele, lastele ja abikaasadele. Kliendid ei muretse, et naine nende kohta midagi välja räägib. Ühtlasi on naisel veel plaanis oma seksitöö kogemuste ja tunnete kohta kirjutada, aga see pole praegu oluline.

„Kui aus olla, siis praegu tahaks keskenduda hooramisele, selle asemel, et kogu aeg sellest rääkida ja kirjutada,” tunnistab naine, vahendab MTV.

 

View this post on Instagram

 

Alan vasta nyt toipua torstain pyörityksestä… Ammattirakastajan vastaanotto on ollut käsittämättömän lämmin, rohkaiseva ja energisoiva, mutta tekipä hyvää nukkua taas ihan kokonainen yö! @ritvaliisareinold nappasi loistavan otoksen julkkaritunnelmastani, ja kuvaahan tuo kikatus minua ehkä vähän osuvammin (tai ainakin useammin) kuin @helsinginsanomat ihanan Juhani Niirasen ottama eteerisen klassinen ja vakava muotokuva. ❤️🥂🔥😍 #ammattirakastaja #seksityö #nöyräksivetää #tietokirja #kirjailijaelämää #ilolintuelämää @likekustannus

A post shared by Tiia Forsström (@mrstiiaforsstrom) on

 

View this post on Instagram

 

#Repost @ptiessalo 💎 ・・・ Some work days are pure pleasure! Talking about #sexwork with amazing human being @mrstiiaforsstrom 💎 and filming with wonderful @nella_nelland 💎 . . #sexworkiswork #highheels #breakingthetaboo #sexuality

A post shared by Tiia Forsström (@mrstiiaforsstrom) on

Kommentaarid
(Külastatud 810 korda, 1 külastust täna)