Prognoos: Helsingi piirkonna kinnisvara hinnaerinevused suurenevad veelgi – mõnes kohas suur hinnatõus, samas teisel pool hind langeb

Helsingis ja selle ümbruses on kinnisvara hind liikumas olenevalt piirkonnast eri suunas. Mõnel pool on hinnatõus väga kiire, teisel pool hind langeb.

Helsingis tõuseb vanades korrusmajades hind kiiremini kui Espoos või Vantaal. Helsingis on hinnatõus keskmiselt 2,7 protsenti aastas, Espoos 0,4 protsenti ja Vantaal 0,2 protsenti, vahendab Helsingin Sanomat.

Kõige suuremat hinnatõusu prognoositakse Helsingis Sörnäineni piirkonnale. Seal kerkib hind lähiaastatel keskmiselt 4 protsenti aastas. Ligikaudu sama kiire on hinnatõus Etu-Vallila–Alppilas (4,0%), Kallios (3,7%), Lõuna-Haagas (3,7%) ning Vallilas (3,7%).

Hinnatõus on kõige aeglasem, ehk hinnad langevad Jakomäki-Alppikyläs (-0,9%), Suurmetsäs (-0,7%), Puistolas (-0,4%), Koskela-Helsingis (-0,4%), Kaitalahtis (-0,3%) ja Siltamäkis (-0,2%).

Ennuste: Asuntojen hintaerot repeävät yhä suuremmiksi Helsingin seudulla – joillain alueilla hinnat jopa laskevat, toisilla karkaavat pilviin

Asunnot kallistuvat Helsingissä selvästi nopeammin kuin Espoossa tai Vantaalla. Haluatko lukea koko artikkelin? Haluatko lukea koko artikkelin? Tilaus päättyy automaattisesti HS Digi -tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kommentaarid
(Külastatud 104 korda, 1 külastust täna)