Portugalis märgati üle 176 aasta taas karu

Portugalis oli üle 176 aasta näha taas pruunkaru. Karu tuli üle piiri Hispaaniast.

Arvatavalt on karu tulnud otsima uut territooriumi, rahu, kaaslast ning toitu. Praegu pole veel teada, kas tegemist on paikselt elama asunud loomaga, või lihtsalt ajutise külalisega, vahendab Portugal Resident.

Pruunkarud on Lääne-Euroopas väga haruldased.

Brown bear confirmed in Portugal, 176 years since ‘last one died’ – Portugal Resident

Brown bear confirmed in Portugal, 176 years since ‘last one died’ A young adult male brown bear (‘Ursus arctos’) has been sighted in Portugal 176 years since the last known bear of this species died. The jury’s out however on whether this is a ‘red letter day’ in terms of conservation.

Kommentaarid
(Külastatud 74 korda, 1 külastust täna)