Politsei hukkas Soomes kolm koera, pärast tuli välja, et olid ühe naise koerad

Politsei hukkas Soomes Imatral koos jahimeestega kolm hulkuvat koera, aga hiljem tuli välja, et need olid ühe naise lemmikud. Naine on nüüd väga õnnetu.

Kagu-Soome politsei arvas, et need olid Venemaalt tulnud metsikud koerad. Tegelikkuses kuulusid need ühele Imatra naisele. Naine ütles, et tema Helmi, Haro ja Urho olid väga leebe loomuga ja ei teinud kellelegi liiga, vahendab MTV.

Koerte omanik räägib, et on ühtaegu kurb ja pahane. Eile, esmaspäeval koduhoovist ära jooksnud koerte saatus selgus täna, kui politsei naisele helistas. Politsei arvas, et tegemist on Venemaalt tulnud metsikute koertega ja hukkas loomad koos kohaliku jahiseltsi liikmetega.

Naine oli pärast koerte ärajooksmist võtnud ühendust kohalike loomakaitsjatega, et nad annaks märku, kui midagi leitakse. Koerte kohta ilmusid kuulutused eri veebikülgedel ja Facebooki gruppides. Tähelepanekuid hakkas tulema, kuna inimesed märkasid suurt kasvu koeri.

Politsei oli koerad hukanud pärast mitmeid telefonikõnesid. Koerte omaniku väitel oleks võinud politseinikud ühendust võtta mõne kohaliku varjupaigaga, kust oleks kohe öeldud, kellele loomad kuuluvad.

Kui politsei naisele helistas, siis selgitati, et politsei sai alles täna teada, et koerad olid naise omad. Koerad olid juba maha maetud. Nüüd nõuab naine koerte säilmete ülesvõtmist. Naise väitel tuleb koerad välja kaevata ja tuhastada. Igaüks tuuakse naisele urnis koju.

Politsei info kohaselt olid karjas liikunud loomad metsikute loomade moodi ja neil polnud kaelarihmu. Politsei oli konsulteerinud kohaliku loomaarsti ja suurkiskjate ühenduse esindajaga ning otsustas loomad hukata. Politseil polnud mingit infot, et need olid kellegi koerad.

Politseile on kevade jooksul tulnud infot üle piiri jooksnud koertest, kes liiguvad samuti ringi karjas. Metsikud koerad võib hukata nende käitumise ja nakkusohu tõttu.

Kommentaarid
(Külastatud 1,231 korda, 1 külastust täna)