PILTUUDIS: Soome mõjukas poliitik poseerib pingevabalt koos Itaalia parempoolsete juhiga

Soome põlissoomlaste erakonna aseesimees ja parlamendi liige Laura Huhtasaari poseerib pingevabalt koos Itaalia parempoolsete juhi ja siseministri Matteo Salviniga.

Seejuures pole Soome ajakirjanduses tõusnud sellest mingit paanikat, kuigi Salvini pole varjanud sarnaselt Prantsuse parempoolsete juhi Marine Le Peniga oma sümpaatiat Vene presidendi Vladimir Putini suhtes.

Põlissoomlased on 20 protsendi suuruse toetusega Soome kõige suurema toetusega erakond.

Laura Huhtasaari on hariduselt kooliõpetaja ja spetsialiseerunud usuõpetusele ning erivajadustega lastele. Soomes on põlissoomlaste taha koondunud teiste seas kohalikud kristlased, kes ei saa leppida sellega, et Euroopat sundislamiseeritakse.

Laura Huhtasaari on Twitter

Terveisiä Italiasta.

ilpo halonen on Twitter

Laura Huhtasaari, the main candidate of the Finnish alt-right party the Finns, proudly announced on TV a couple of days ago that she is going to meet Matteo Salvini in Italy tomorrow, 12th of… https://t.co/8PxjNSGbec

Kommentaarid
(Külastatud 99 korda, 1 külastust täna)