Õudne lugu: Soome ema saatis südantlõhestava kirja rahvasaadikule, palub migratsiooni peatamist

Soome põlissoomlaste rahvasaadik Sebastian Tynkkynen avaldas sotsiaalmeedias südantlõhestava kirja, mille oli saanud ühelt emalt.

Ema kirjutab järgmist:

Hei Sebastian. Jätka tööd migratsiooni lõpetamiseks. Minu 14-aastane tütar on nüüd noortekodus. Migrant oli ta vägistanud. Löönud vastu pead ja vägistanud. Tütre lapsepõlv lõppes vägivaldsel ja kohutaval moel. Miski pole enam endine. Meie pere on kriisis. Ise olen ettevõtja ja selle tõttu nüüd töövõimetu.

Sebastian kirjutab, et sai selle kirja emalt täna sadade teise kirjade kõrval. Ta palub Soome valitsejatel mõelda ka nende peale, kelle peredesse on kontrollimatu migratsioon kaasa toonud suure kurbuse.

Sebastian Tynkkynen on Twitter

Säätytalolle terveisiä neuvottelijoille. Tänään tuli tämä viesti perheenäidiltä muiden satojen viestien jatkeeksi. Muistakaa, että haittamaahanmuuton salliminen tuo surun moneen perheeseen. @AnttiRinnepj @juhasipila @Haavisto @liandersson @anna_maja

Kommentaarid
(Külastatud 1,430 korda, 1 külastust täna)