Mees sõitis Finnairiga Pariisist Helsingisse, nädal hiljem kadus kontolt 528 eurot

Soome lennufirma Finnair võttis kliendi kontolt nädal pärast reisi Wifi eest raha 76 korda. Finnairi väitel oli tegu krediitkaardiga seotud viivitusega.

Möödunud nädalal oli juhtum, kus Lõuna-Koreasse Souli reisinud mehel võttis Finnair Wifi kasutamise eest 1300 eurot. Kliendilt oli lennufirma kasseerinud tehnilise vea tõttu 11,90 eurot 112 korda. Maksed peatas lõpuks pank, kui kliendi arve miinusesse läks, vahendab Ilta-Sanomat.

Finnair vabandas tookord klientide ees ja väitis, et viga puudutas Finnairi lendusid eelmise nädala esmaspäeva ja kolmapäeva vahelisel ajal. Tookord kinnitati, et viga on parandatud ja raha klientide arvetele tagastatud.

Ühel kliendil aga tuli sarnane asi ette veel käesoleval nädalal. Mees lendas 20. mail Pariisist Helsingisse ja maksis 6,95 eurot lennuki pardal oleva internetiühenduse eest. Esmaspäeval ehk nädal hiljem oli see summa tema arvelt võetud 76 korda.

Mees saatis pärast seda teate Finnairile ja sealt tuli vastus, et teade on vastu võetud. Mehe väitel pole aga temaga pärast seda ühendust võetud. Täna märkas mees, et raha on tagastatud 73 liigse makse eest ehk seega mitte täielikult.

Kontol oli mehe väitel täna veel teine üllatus – nimelt maksete tagastamise kõrval oli kaheksa korda interneti eest uuesti raha võetud. Mehe väitel läks arve selle kõige tõttu miinusesse. Õnneks oli mees juba koju jõudnud.

Finnairi väitel on need maksed seotud algse veaga, aga kui need tehti krediitkaardiga, siis avalduvad need kontodel hiljem viivitusega. Kõik ekslikud maksed firma väitel siiski tagastatakse.

Mies matkusti Finnairin lennolla Pariisista Helsinkiin, viikkoa myöhemmin tililtä imaistiin yllättäen yli 528 euroa: “Eihän tässä ole mitään tolkkua”

Ilta-Sanomat uutisoi viime viikolla Etelä-Korean Souliin matkustaneesta miehestä, jolta Finnair veloitti Wi-Fin käytöstä yli 1 300 euroa. 11,90 euron maksu oli veloitettu asiakkaalta teknisen vian takia 112 kertaa. Maksuihin suli asiakkaan matkakassa, kun tili meni ylimääräisten veloitusten seurauksena miinukselle.Finnair pahoitteli tuolloin tilannetta ja kertoi, että virhe koski joitakin Finnairin lentoja viime viikon maanantain ja keskiviikon välisenä aikana.

Kommentaarid
(Külastatud 458 korda, 1 külastust täna)