Madeleine McCanni röövimise uus kahtlusalune on mitu last tapnud Saksa pedofiil, kes tegutses turismipiirkondades

12 aastat tagasi Portugalis kaduma läinud 3-aastase Madeleine McCanni röövimises kahtlustatakse tuntud Saksa pedofiili, 48-aastast Martin Ney’d, kes on varem tapnud kolm last.

Ney välimus läheb kokku isiku kirjeldusega, keda nähti McCannide korteri läheduses tiirutamas. Ney viibib juba vanglas seoses ühe varasema juhtumiga, vahendab The Sun.

Ney sai 2012. aastal eluaegse vanglakaristuse kolme lapse tapmise ja veel enamate laste seksuaalse ahistamise eest.

Ney on tuntud kui „maskiga mees”, ta liikus ringi Portugali lõunaosas Algarves ja reisis 1990ndatel läbi Portugali. Mees kasutas suhtlusvõrgustikes hüüdnime GerdX ja kandis tumedat värvi kaitseriietust, et saaks ootamatult põõsastest välja hüpata mänguväljakute juures ja kui „ilus poiss mööda läks”.

Ta kandis maske ja näokatteid ning ütles „jah”, kui üks tüdruk küsis ärgates, kas ta on tema isa. Ney pandi vangi selle eest, et ta oli tapnud 13-aastase Stefani 1992. aastal, 8-aastase Dennis Rosteli 1995. aastal ja 9-aastase Dennis Kleini 2001. aastal.  Tema teadaolevad ohvrid olid kõik poisid, aga ekspertide väitel ei ole pedofiilide jaoks sugu oluline.

Möödunud aastal tuli ilmsiks, et Ney oli oma kongikaaslasele üles tunnistanud ka neljanda ohvri, 10-aastase Prantsuse koolipoisi Jonathan Coulomi, kes läks kaduma ja tapeti Saint-Brevin-les-Pins’i puhkepiirkonnas 2004. aastal. Selle eest pole meest veel karistatud.

Ney’d kahtlustati ka Saksa poisi Renee Hasse kadumises Portugalis Aljezur’is 1996. aastal, aga mingit süüdistust ei esitatud.

Ney õppis kooliõpetajaks ja pärast õpingute lõppu reisis 21-aastaselt Ecuadori 1993. aastal, Peruusse 1995. aastal ja Portugali aasta hiljem. Ta vahistati 2012. aastal ulatusliku politseioperatsiooni käigus.

Ka endine Portugali politseijuht Goncalo Amaral ütles, et politseil on teada ühe sakslasest kahtlusaluse isik, aga nime ei avalikustatud. Ney käest on varem küsitud Madeleine’i kohta, aga mees on seda eitanud.

Maddie cops probe German child killer who matches crime scene photofit

A SERIAL child killer dubbed the “masked man” has emerged as a key suspect in the search for missing Madeleine McCann. German paedophile Martin Ney, 48, was jailed for life in 2012 for abducting and murdering three children, and sexually abusing dozens more.

Kommentaarid
(Külastatud 637 korda, 1 külastust täna)