KUUM: Harry ja Meghani laps võib olla juba salaja ära sündinud

Prints Harry ja hertsoginna Meghani laps võib olla juba ära sündinud, kuna Harry plaanib järgmisel nädalal 8-9. mail sõita Hollandisse.

Arvatakse, et laps on salaja ära sündinud. Harry on järgmisel nädalal Amsterdamis ametlikul visiidil. Pärast seda sõidab ta Haagi, et osaleda Võitmatute Mängude (Invictus Games) väljakuulutamisel. Reisiplaanid annavad märku sellest, et laps on juba ära sündinud, vahendab Daily Mail.

Üks kuninglik abiline oli varem öelnud, et Harry on visiite edasi lükanud seoses lapse peatse sünniga. Võitmatute Mängud toimuvad Haagis 2020. aastal.

Meghan on varem öelnud, et laps sünnib aprilli lõpus või mai alguses. Harry ja Meghan on öelnud, et nad teevad lapse sünni teatavaks alles pärast seda, kui nad on jõudnud ema-isa rolli sisse elada.

Meghani ema Doria Ragland saabus Inglismaale aprilli keskel ja on siiani olnud koos tütrega. Meghanit nähti viimati avalikkuse ees aprillis, kui ta külastas koos Harryga homöopaatiliste toodete poodi. Oma viimasel kuninglikul üritusel oli Meghan 19. märtsil, kui ta külastas Uus Meremaa maja Londonis, et mälestada terrorirünnaku ohvreid.

Varem on arvatud, et Harry võtab peale lapse sündi kaks nädalat vabaks, aga see ei pruugi nii olla, kui ta juba nii ruttu Hollandisse sõidab.

Fans think Prince Harry and Meghan may have become parents in secret

The Duke of Sussex has announced a visit to the Netherlands on May 8 and May 9 Prince Harry will be undertaking official engagement in Amsterdam next week He will then travel to The Hague to launch the count down to the Invictus Games News of travel plans has prompted speculation his baby has already been born The news that the Duke of Sussex is set to visit the Netherlands next week has led to speculation that he and Meghan have already become parents in secret.

Kommentaarid
(Külastatud 179 korda, 1 külastust täna)