Kes teavad? Selle Eesti numbrimärgiga kaubikuga varastati Soomes kraami

Pildil oleva kaubikuga oli Soomes Pori linnas varastatud ühe ettevõtte hoovist võõrast kraami.

Sotsiaalmeedias pandi laupäeval üles koos pildiga järgmine teade:

„Antud kaubik käis täna päise päeva ajal Poris Satakunnankatul ühe ettevõtte parklas ja võttis sealt kaasa veidi võõrast vara. Politsei küll juba tegeleb asjaga, aga kuna numbrimärki oli keeruline tuvastada ja oletatavaid kombinatsioone on mitu, siis uurin maad, ehk on kellegi jaoks tegu tuttava kaubikuga. Kui nii, siis igasugune info on oodatud. Numbrimärk oli Eesti oma ja varastatud kraami tassimisega punnitasid naba paigast kaks meest.”

Kommentaarides on märgitud, et arvatavalt on autol numbrid vahetatud või varastatud. Sama bussi oli nähtud ka Porvoos.

Kommentaarid
(Külastatud 498 korda, 1 külastust täna)