Kes nägid? Soome politsei otsib jätkuvalt ekskavaatori vargaid, viidi ära pildil oleva haagisega

Politsei teatas esmaspäeval, et Pirkkalast on varastatud neli uut ekskavaatorit Yanmar, mille koguväärtus on üle 200 000 euro.

Uurimise käigus on selgunud, et kahtlusalune vargus pandi toime laupäeval, 18. mail öösel kella 3 ajal.

Politseil on alust kahtlustada, et ekskavaatorid viidi ära veoautoga, millel oli taha ühendatud poolhaagis. See haagis oli sarnane sellega nagu juuresoleval pildil ja kiri „level” oli kirjas nagu pildil. Veoki kabiin oli hele, valget värvi.

Kui oled märganud midagi seoses toimunud vargusega, siis võta ühendust Nokia politseiga telefonil +358 295 445 888 kell 8-16 või e-posti aadressil vihjeet.pirkanmaa(at)poliisi.fi. Kiireloomulistes asjades helista häirekeskusse telefonil 112.

Kommentaarid
(Külastatud 285 korda, 1 külastust täna)