KARM: Soome tipp-poliitikute munad on eestlannadel pihus

Kui vastab tõele info, millest Soome ajakirjandus kirjutab, siis on Soome kõige kõrgemate tipp-poliitikute munad sõna otseses mõttes eestlannadel pihus.

Nimelt vahendas Soome koonderakonna endine peasekretär Harri Jaskari eestlannadest prostituute Soome tipp-poliitikutele. Üks neist poliitikutest oli endine Euroopa investeerimispanga direktori asetäitja, tänane Soome president Sauli Niinistö.

Teadaolevalt kuulas politsei seoses eestlannade kupeldamisega pealt nii eestlannadest prostituutide kui Soome tipp-poliitikute telefonikõnesid. Lisaks oli üks Jaskari korterist kätte saadud naine andnud politseile üle paki fotodega, millel olid saunas koos naistega nii Sauli Niinistö kui rahvasaadik ja endine minister Ilkka Kanerva. Kõik nad on Soomes mõjukad niiditõmbajad.

Poliitikud pääsesid vastutsest, kuna politseitöötajad aitasid asja kinni mätsida. Selle eest oli hoolitsenud endine politseinik Kari Tolvanen, kes sai vastutasuks koha parlamendis. Hiljem lekitasid teised politseinikud info selle kohta ajakirjanikele, mille eest on need politseinikud antud kohtu alla. Üks kohtu all olevatest politseinikest on Kari Lintilä, kes on kupeldamise asja pärast politseitöölt lahtilaskmist iseseisvalt edasi uurinud.

Kui kõik tõele vastab, mida ajakirjanduses spekuleeritakse, siis lõhnab kogu asi väga halvasti: Soome tipp-poliitikud, nende seas praegune riigipea seksisid eesti prostituutidega, kui asi välja tuli, siis osteti ära ühed politseinikud ning pandi teistel suu kinni. Kõlab uskumatult tänases Soomes.

Üks on aga selge: Soome kõige kõrgemate tipp-poliitikute munad on eestlannadest prostituutidel pihus. Kui nad rääkima hakkavad, siis hakkavad poliitikas pead lendama. Polnud ime, et koonderakonna endine peasekretär Harri Jaskari tahtis üht eestlannat ära tappa, nagu räägitakse. Ilmselt ähvardas naine tüli käigus kõik ära rääkida.

Kogu selle loo taustal kõlavad õõnsalt ja silmakirjalikult Soome poliitikute väited naiste õiguste ja võrdõiguslikkuse kohta – eestlannasid kasutati enda huvides ära kõige alatumal kombel.

Kommentaarid
(Külastatud 888 korda, 1 külastust täna)