Helsingis joosti täna poolmaratoni, Iivo Niskanen eksis rajale ära

Helsingis toimus täna jooksuüritus City Run, kus joosti poolmaratoni. Võitis Keenia jooksja Ibrahim Mukunga Wachira. Tema järel jooksis Soome esisuusataja Iivo Niskanen, aga ta eksis rajale ära.

Niskanen  ütles, et ta oli sõitnud ühe ratturi järel, kes aga sõitis valesti ja nii eksis Niskanen rajale ära. Niskanen jooksis 21 kilomeetri asemel 26,6 kilomeetrit ja langes medalikonkurentsist välja, vahendab Ilta-Sanomat.

Naistest võitis Helsingi poolmaratoni venelanna Jelena Tolstõhh. Eestlanna Kaia Lepik oli kolmas.

Jättimäinen moka pilasi Iivo Niskasen puolimaratonin Helsingissä – eksynyt olympiavoittaja kävi kuumana: “Ylimielisesti järjestetty”

Hiihdon olympiavoittaja Iivo Niskasen lähti juoksemaan ensimmäistä puolimaratoniaan Helsinki City Running Day -juoksutapahtumassa. Niskasen kisa meni pieleen järjestäjän virheen vuoksi. Toisena juossut Niskanen ohjattiin harhaan, kun hän seurasi kilpailunjärjestäjän pyörää. - Juoksin koko ajan pyöräilijän perässä, se veti harhaan. Olin toisena enkä ihan nähnyt edellä olevaa, Niskanen harmitteli, kun hän oli päässyt maalialueelle harhamatkaltaan.

Kommentaarid
(Külastatud 238 korda, 1 külastust täna)