Ettevaatust: Soome teedel on kiilasjää

Politsei hoiatab, et Lõuna-Soomes on teedel kiilasjää, eriti sildade kohal. Pühapäeva, 5. mai hommikul oli mitu autot libeduse tõttu teelt välja sõitnud.

Politsei soovitab autojuhtidel sõita aeglasemalt. Ohtlik on eelkõige suverehvidega sõitmine. Väiksemad teed on lumest lahti lükkamata.

Poliisi Itä-Uusimaa on Twitter

Tienpinnat nyt aamulla todella liukkaat, erityisesti silta kohdat peilijäässä. #IUPoliisilla puolen tunnin sisään neljä liikenneonnettomuutta johtuen liukkaudesta. Kannattaa siirtää ajoon lähtöä jos mahdollista #liikenneturvallisuus #iupoltike

Helsingin poliisi on Twitter

Helsinki Lahdenväylällä erittäin liukkaita kohtia etelästä Kehä kolmoselle saakka. Useita tieltäsuistumisia mm. Porvoonväylän ja Kehä I välisellä osalla. #poliisi ohjaa liikennettä. Autoilijat, hidastakaa nopeuksianne, tiet peilijäässä!

Kommentaarid
(Külastatud 209 korda, 1 külastust täna)