Eesti odaviskaja saavutas Soomes maailma hooaja tippmargi

Eestlane Magnus Kirt viskas laupäeval Soomes Vantaal toimunud Kuldse Oda võistlusel odaviske maailma hooaja tippmargi 89,33 meetrit.

Kirt, kelle isiklik rekord on 89,75, sai päeva parima tulemuse kirja juba avakatsel. Teisel katsel eestlane tulemust kirja ei saanud, kolmandal saatis aga oda 85,06 meetri kaugusele. Viimast kolme katset eestlane ei kasutanud.

Teise koha sai 81,45-ga soomlane Oliver Helander, kolmas oli 80,49-ga Hiina võistleja Qinggang Zhao.

Senine hooaja tippmark kuulus sakslasele Andreas Hofmannile, kes viskas Shanghai Teemantliiga etapil 87,55. Kuivõrd Kirt suutis selle tulemuse tänasel võistlusel ületada, premeerisid korraldajad teda 5000 euro suuruse auhinnatšekiga.

Kommentaarid
(Külastatud 1,521 korda, 1 külastust täna)