Ärimehe tunnistus: Soome Anttila pettis Eesti riiki nelja miljoni euroga

1990ndatel Anttila postimüügi Eestisse toonud ja sellega kümneid miljoneid eurosid käivet teinud ärimees Tauno Tuula tunnistab nüüd, et Soome suurfirma jättis Eesti maksuametile makse tasumata umbes 20 miljonilt ja Läti riigile 25 miljonilt eurolt.

Ja mis sama põrutav: Tuula sõnul jääb Eestil praegu saamata täpselt samamoodi sadu miljoneid eurosid makse kolmandate riikide veebikaubamajadest ostetavalt kaubalt, edastab Maaleht.

„Alles 1996. aastal hakkasime Eesti riigile makse maksma, sinnamaani kauplesime makse maksmata,” ütleb Viljandi ärimees Tuula. „Eesti riik vaatas nagu töll pealt ja Eesti riigile laekus makse null. Silma pilgutamata. Võin seda täna öelda ilma, et läheksin kinni.”

Kommentaarid
(Külastatud 546 korda, 1 külastust täna)