VIDEO: Notre Dame’i kellatornis liikus tulekahju ajal kahtlane mees

Sotsiaalmeedias levib kulutulena video, kus on näha salapärast kübaraga meest liikumas ühes Pariisi Jumalaema kiriku kellatornidest.

Mõned arvavad, et tegemist on islami riietuses mehega, teised jälle väidavad, et see oli tuletõrjuja. Taustaks olgu öeldud, et süttimise hetkel olid kirikus tuletõrjujad, kuna tuletõrje signalisatsioon hakkas tööle. Tuletõrjujad aga ei suutnud üles leida tulekollet.

⭐️⭐️⭐️ Suzy says release EVERYTHING ⭐️⭐️⭐️ on Twitter

After 850 yrs, fire destroys Notre Dame, while man dressed like an Imam, who CAN’T be a firefighter or priest or restoration worker (official story says it was “empty”) casually walks to a cabin/shelter in protected part of Tower. Simple question, who is he & has he been found? https://t.co/fxO4EJfLTC

Kommentaarid
(Külastatud 458 korda, 1 külastust täna)