Venemaal karistati pühameest, kui naine osales iludusvõistlusel

Vene pühamees Sergei Zotov saadeti kiriku poolt kaugesse külla asumisele pärast seda, kui tema kosmeetikust abikaasa Oksana võitis iludusvõistlusel tiitli „Miss seksuaalne”.

31-aastasele mehele keelati sissepäär kirikusse niikauaks, kuni abikaasa „kahetseb”. 32-aastast abikaasat on aga kritiseeritud teravalt tema kodulinnas Magnitogorskis, vahendab Daily Mail.

Mehel keelati Magnitogorski katedraalis ametnikuna töötamine ja sa saadeti pagendusse 43 kilomeetri kaugusel asuvasse külakesse. Mehele öeldi, et ta ei saa tagasi tulla enne, kui naine „kahetseb”.

Kuigi mees ütles, et naine teab, et tegi vea, siis pole naine kahetsenud ja kritiseerib hoopis kirikut. Naist on mehe väitel aga ähvardatud.

Naisele heidetakse ette tema luksuslikku elustiili, mille hulka kuuluvad iPhone, punased huuled, roosa seelik ja kõrged kontsad. Kirikumeeste abikaasad peavad olema väidetavalt tagasihoidlikud. Kiriku esindaja ütles, et on suur patt, kui usumehe abikaasa end niimoodi presenteerib. Mehele heidetakse ette, et ta pole õige mees, kui ei suuda oma naist taltsutada.

Naine ja mees abiellusid kui olid veel alaealised ning nende abielu on kestnud 15 aastat. Konkurss kandi pealkirja „Sa oled unikaalne” ja seal osalesid naised igalt elualalt, nii abielus kui vallalised.

Paarile heidetakse ette ka seda, et nad puhkasid Barbadosel kuigi nad seda eitavad. Peres kasvab kaks last. Pere on leidnud ka toetust, kus väidetakse, et tegemist on moodsa perega. Naine räägib, et kirikumehe abikaasa ei pea olema hall ja kahvatu.

Priest is banned from cathedral after his WIFE wins beauty pageant

Sergiy Zotov, 31, has been exiled to a remote village in Russia after the ‘scandal’ Oksana Zotova, 32, has faced threats after winning the title of ‘Miss Sexuality’ The cleric was told he will be banished from cathedral unless his wife ‘repents’ A Russian priest has been barred from entering a cathedral and banished to a remote village after his wife won a beauty pageant.

Kommentaarid
(Külastatud 91 korda, 1 külastust täna)