Uskumatu pööre: lihavõteteks on Soomes oodata lausa 15 kraadi sooja

Ilm teeb Soomes tänavu pöördeid nagu ameerika mäed: praegune külm asendub peagi suure soojaga, sest lihavõteteks on oodata juba 15 kraadi sooja.

Soomes on viimastel päevadel tekitanud kõneainet talve tagasitulek, kus sajab lund ja paugub pakane. Ent peagi tuleb pööre, Soome kohale liigub kõrgrõhkkond ja õhutemperatuur kerkib 15 kraadini, vahendab Iltalehti.

Sarnane soe saabus Soome eelmise aasta maikuus, mil kraadiklaas tõusis üle 20 pügala. Nüüd tuleb sarnane asi juba järgmise nädala lõpus. Suure tõenäosusega paistab lihavõtete ajal päike, aga sinna on veel aega ja ilmateenistuse andmetel võib olukord veel muutuda. Praeguse prognoosi kohaselt peaks ka mai algus olema Soomes tavapärasest soojem.

Uskomaton käänne! Sulkukorkeapaine vyöryy Suomen ylle – Pääsiäisenä jopa +15

Oletko kyllästynyt takatalveen ja räntäsateisiin? Kestä vielä hetki!

Kommentaarid
(Külastatud 212 korda, 1 külastust täna)