Ukraina vampiir-meest kahtlustatakse teda abistanud naise tapmises

Ukraina vampiir-meest Andrei Gorbatjuki kahtlustatakse talle uue välimuse loonud tattoo-kunstniku Tatjana Podvašetsjaka mõrvas.

27-aastase Podvašetsjaka surnukeha leiti tema korteris Ukrainas Ternopilis. Tattookunstniku mõrvas kahlustatakse tema 26-aastast klienti Andrei Gorbatjuki, vahendab Daily Mail.

Mehel olid tätoveerinud vampiiri silmad ja kihvad, surnud naise kaelalt leiti hambajäljed. Naise surnukeha leidis korteri omanik, kes tuli remonti tegema. Naise surnukeha lebas vereloigus, mille peale kutsus korteri omanik kiirabi. Naise kõhust turritas pealtnägijate väitel välja nuga.

Ekspertide väitel oli naist pussitatud mitu korda kõhtu ja ta oli olnud surnud juba kuus tundi. Lisaks olid naise kaelal hambajäljed. Naist nähti viimati koos Gorbatjukiga, kes oli naise pikaajaline klient.

Mehest sai Ukrainas kuulsus, kui naine aitas tal saavutada vampiiri välimuse. Mehel olid mustaks tätoveeritud silmavalged ja suus kihvad. Lisaks oli mehe laubal naha all kaks magnetit, kuhu sai kinnitada sarved.

Ööl vastu 16. aprilli oli mees Podvašetsjaka korteris, kui ta väidetavalt naise tappis ja siis lahkus. Mehe ema rääkis, et poeg tuli koju ja rääkis, et tappis Tatjana Podvašetsjaka. Pärast seda vahetas mees riided, võttis mitusada dollarit ja läks välja. Samal õhtul mees tabati ja võeti vahi alla.

Politsei on alustanud asjas mõrvajuurdlust. Süüdimõistmise korral ootab meest 15 aastat vanglat.

Man with tattooed eyes ‘murders woman who did his body modifications’

Tatiana Podvashetskaya, 27, was found dead in her apartment in Ukraine The tattoo master was allegedly killed by her client Andrey Gorbatyuk, 26 Police arrested the suspect who is known for his vampire appearance A man with black demonic black eyes and vampire fangs has been arrested after allegedly killing a female tattoo master and leaving bite marks on her neck.

Kommentaarid
(Külastatud 735 korda, 1 külastust täna)