Terve rida Eesti ehitusfirmasid on Soomes keelu all – vaata järgi!

Soome ehitajate ametiühing Rakennusliitto on pannud keelu alla terve rea Eesti ehitusfirmasid.

Rakennusliitto kodulehel on avaldatud ehituskeelu all olevad firmad. Keeld tähendab seda, et nende firmade töötajad ei tohi objektidel töötada.

Põhiliselt on keelud kehtestatud seoses musta tööjõu kasutamisega.

Saarrot – Rakennusliitto

Rakennusliiton julistamat saarrot Päivitetty 1.3.2019 Saarrot ovat voimassa siihen saakka, kunnes ko. yritysten työntekijöiden palkka- ja muut työsuhdesaatavat on maksettu työehtosopimuksen mukaisesti. Saartotaulukko 2019 Saartotaulukko 2018 Saartotaulukko 2017 Saartotaulukko 2016 Saartotaulukko 2015 Saartotaulukko 2014 Saartotaulukko 2013 Saartotaulukko 2012 Voimassa olevat saartopäätökset ACC Law Oy Aiari Grupp Oü AJE Ehitus Oü Alfaport Grupp Oü Alina Grupp …

Kommentaarid
(Külastatud 2,006 korda, 1 külastust täna)