Soome valimistel eelhääled loetud: sotsid juhivad, koonderakond teine

Kell 20, kui Soomes lõppes jaoskondades hääletus ja said loetud eelhääled, on sotsid esimesed ja koonderakond teine.

Kella 20 ajal oli häältest loetud 37,6 protsenti. Juhivad sotsid 19 protsendiga, teine on koonderakond Kokoomus 17,2 protsendiga ja kolmas keskerakond 15,4 protsendiga. Eelhääletusel said põlissoomlased neljandana 15,1 protsenti häältest, edastab Yle.

Rohelised said eelhääletusel 11,3 protsenti ja vasakpoolsed 8,8 protsenti häältest. Kristlike demokraatide toetus oli 4,3 protsenti ja rootslaste parteil 4 protsenti. Põlissoomlastest lahku löönud siniste toetus oli vaid 1 protsent.

Katso suorana: SDP ennakkoäänten ykkönen, kokoomus toisena -seuraamme tunnelmia ja tuloksia hetki hetkeltä

Ylen suoraa vaalilähetystä voi katsoa tästä jutusta.

Kommentaarid
(Külastatud 89 korda, 1 külastust täna)