ŠOKK: Lätlanna uimastanud, vägistanud ja pea maha raiumisega tapnud India mehed lasti vabadusse

Lätlanna Liga Skromane iirlasest kavaler Andrew Jordan on hämmingus, kuna naise uimastanud, vägistanud ja siis pea maharaiumise teel tapnud India mehed lasti kautsjoni vastu vabadusse.

Naise surnukeha leiti metsast jalgupidi puu otsas rippumas. Andrew Jordan läks ise Indiasse kohtuistungile kohale, aga oli jahmunud, kui sai teada, et kaks peamist kahtlusalust ei ilmunudki kohtusse. Nad olid kautsjoni vastu eelnevalt vabadusse lastud, vahendab Daily Mail.

Umesh and Udayan, kellest on teada vaid eesnimed võeti tapmises kahtlustatuna vahi alla eelmise aasta maikuus, aga lasti kuni kohtuistungini vabadusse.

Liga elas Iirimaal koos oma kavaleriga. Indiasse Keralas oli Liga koos oma õega taastusravil, kui kadus eelmise aasta 14. märtsil. 33-aastase naise peata ja osaliselt lagunenud surnukega leiti 40 päeva hiljem Thiruvallami mangroovisalust 21. aprillil.

Kuivõrd peamisi kahtlusaluseid ei ilmunud kohale, määras kohus uue istungi aja 12. juuniks. Arvatavalt lükkub aga asja arutamine järgmisse aastasse.

Boyfriend’s fury as men who ‘raped and killed girlfriend’ are free

Andrew Jordan, from Dublin, Ireland, travelled to India for the case on Thursday But men accused of killing his partner Liga Skromane failed to appear in court Umesh and Udayan were charged with first-degree murder and rape last May But the two men were released on bail until a trial

Kommentaarid
(Külastatud 4,018 korda, 1 külastust täna)