Šokeeriv lugu: Poris võttis mees tapmisega ähvardades lapselt jalgratta

Soomes Pori linnas Vähäraumas oli teisipäeva pealelõunal kella 15.10 ajal šokeeriv vahejuhtum, kus musta värvi kapuutsiga jakiga mees võttis 9-aastaselt tüdrukul käest rohelist värvi Jope jalgratta. Mees ähvardas tapmisega, kui lapsed juhtunust räägivad.

Kuritegu toimus kohaliku kooli hoovis. Hoone ise on hallitusprobleemide tõttu suletud, aga lapsed käivad sealt läbi koolist tulles ja sinna minnes. Seetõttu ei näinud asja pealt ükski kooli õpetajatest.

Juhtum on tekitanud palju kõneainet sotsiaalmeedias ja vihastanud paljusid kohalikke inimesi. Tüdruku ema pani asja kohta teate Facebooki. Ema rääkis MTV-le, et vaatamata ohtlikule olukorrale on tütar sellest toibunud. Juhtum aga tekitas palju hirmu. Tüdruk oli olnud pärast seda väga hirmul ja endast väljas.

Lähedastelt saadud toetus on aga tüdruku maha rahustanud. Kohalik jalgrattafirma on pakkunud tüdrukule soodsa hinnaga uut ratast. Tüdruku ema leiab, et igas halvas on ka midagi head.

Pärast seda juhtumit ei julgenud paljud lapsed enam üksi kooli hoovi minna. Nüüd on lapsevanemad mures, kuidas taastada laste usaldus, et nad julgeks kooli minna. Pori on olnud seni rahulik linn ja mingeid selliseid asju pole olnud. Tüdruku ema on teinud asja kohta kuriteoteate ja politsei on seda kinnitanud väljaandele Satakunnan Kansa.

Kahtlusalusel mehel oli seljas musta värvi kapuutsiga jakk ja must seljakott, mehel olid laste jutu järgi habe ja arvatavalt pruunid juuksed.

Kommentaarid
(Külastatud 159 korda, 1 külastust täna)