See on Putini modelliarmee! Sõjaväe iludusvõistluse võitis 31-aastane abielus ühe lapse ema

Venemaal korraldati sõjaväelaste seas iludusvõistlus ja selle võitis ligi 1000 osavõtja hulgast 31-aastane sisevägede praporšik Anna Hramtsova.

Naine räägib, et tema kohta on tehtud töö juures seksistlikke märkusi, aga ta teenib „stiilselt”. Iludusvõistlusel saatsid oma eelistuse 57 000 venelast ja parimatest ilmuvad pildid 2020. aasta kalendris, vahendab Daily Mail.

Anna on sirgunud Jekaterinburgis sõjaväelises perekonnas, tema isa on teeninud 30 aastat armees ja ema kannab samuti vormi. Naine on teeninud varem politseis ja tal on ülikoolikraad õigusteaduses. Oma laskmisoskuste kohta räägib naine, et kõige tähtsam on võtta püss rahulikult kätte, sihtida ja hingata välja.

Naine kannab tumedat küünelakki, mis läheb kokku tema relvaga. Üks meeskolleeg ütles tema kohta, et kõigepealt on ta sõjaväelane ja alles siis naine. Loomulikult hoolitseb naine enda eest, et ta hea välja näeks. Nüüd teeb naine trenni, et osa võtta bikiinikonkursist.

Kommentaarid
(Külastatud 243 korda, 1 külastust täna)