Romulaomanikust transvestiit kogus Soomes üksi rohkem hääli kui mõni erakond

Romulaomanikust transvestiit Markus Kuotesaho kogus Oulu valimispiirkonnas üksi rohkem hääli kui mõni erakond.

Kuotesaho küll parlamenti eri pääsenud, aga ta kogus 3983 häält, mida on rohkem kui said selles piirkonnas sinised, Liike Nyt, piraadipartei ja rootslaste partei, vahendab Ilta-Sanomat.

Kuotesaho on esinenud Yle saates Perjantai. Ta kogus 1,5 protsenti oma valimispiirkonna häältest ja 11 protsenti koduvalla Siikajoki häältest. Samast piirkonnast pääses palju väiksema häältekoguse, 2775 häälega parlamenti sisse sotside esindaja Raimo Piirainen.

Romukauppias Markus Kuotesaho peittosi vaaleissa yksin monet pienpuolueet – sai melkein 4 000 ääntä

Ennen eduskuntavaaleja pidetyissä nuorisoalan kattojärjestö Allianssin koordinoimissa Nuorisovaaleissa oli mukana 877 perus- ja toisen asteen oppilaitosta. Oulun vaalipiirissä romukauppias Markus Kuotesahoa, 59, äänestettiin innokkaasti: hänen äänimääränsä (318) päihitti selvästi pääministeri Juha Sipilän (kesk) äänimäärän (175). Lue lisää: Markus Kuotesaho murskasi Juha Sipilän Nuorisovaaleissa Markus Kuotesaho on tuttu Ylen Perjantai-ohjelmasta ja sen varsin suosituista nettividoista.

Kommentaarid
(Külastatud 948 korda, 1 külastust täna)