Rattur sai Soomes tõsiselt kannatada

Helsingi mees sõitis pühapäeva hommikul rattaga Vantaal, kui üks auto sõitis tema taga nii lähedale, et rattur oli sunnitud sõitma teelt välja.

Mees kukkus nii hullusti, et isegi kiiver läks katki. Ratturi taga sõitnud auto juht oli lahtise akna kaudu midagi karjunud ja sõitis signaali lastes ratturist mööda, vahendab MTV.

Mees oli lennanud koos rattaga teepeenrale ja kuivõrd jalatsid olid pedaalide küljes kinni, siis midagi eriti teha ka polnud. Mees oli lennanud pea ees vastu asfalti.

Õnneks oli kohal üks kõrvalseisja naisterahvas, kes läks mehele appi. Kukkumine oli päris tugev, sest peas olnud kiiver lendas minema ja see oli mitmest kohast katki.

Pealtnägija väitel oli autojuht selle peale naernud ning andnud gaasi, millest võib järeldada, et see oli autojuhi arvates naljakas. Rattur pääses suuremate murdudeta, aga põsk ja kulm said muljuda. Põlvel ja õlal olid kukkumisest haavad. Mehel on kontrollitud ka võimalikku ajukahjustust. Ilma kiivrita oleks olukord olnud kindlasti palju hullem.

Asja kohta on tehtud politseile teade. Pealtnägijad teavad auto tundemärke, mistõttu on võimalik juht üles leida. Kõige tähtsam on kannatanule, et autojuhiga räägitaks ja et ta saaks aru teo tõsidusest. Ratturil on kodus neli last.

Politseist anti teada, et olemas on tõesti info juhtunu kohta, aga seda pole veel jõutud uurima hakata. Politseist öeldi, et järjekorras ootab veel 750 sellist asja, mistõttu pole teada, millal jõutakse inimesi ära kuulata.

Helsinkiläisen Jonnan mies joutui röyhkeän tieraivon uhriksi: Pyöräilijä lensi naama edellä katuun niin, että kypäräkin halkesi – “Haluan, että neljällä lapsellamme on jatkossakin isä”

Julkaistu Helsinkiläismies oli pyöräillyt sunnuntaina aamupäivällä Vantaalla, kun autoilija oli kiilannut vaarallisesti hänen takaansa. Mies kaatui tienposkeen niin rajusti, että kypäräkin halkesi. Asiasta kertoo miehen puoliso Jonna Autio. Hänen mukaansa maantiepyöräilyä harrastava mies oli sunnuntaina aamuisella pyöräilylenkillä Vantaalla. Mies ajeli tienreunaa Helsingin pitäjän kirkonkylän kirkon kohdilla. Vauhtia oli tuntuvasti.

Kommentaarid
(Külastatud 211 korda, 1 külastust täna)