Politsei pidas kinni Vantaal võõraid inimesi löönud ligi 30-aastase mehe

Politsei pidas kinni mehe, kes eile, pühapäeva ennelõunal läks Vantaal tänaval inimestele kallale.

Üks kannatanutest oli keskealine mees, kes oli väljas Vesironi lähedal koos kahe väikse lapsega, kui talle tänaval vastu tulnud mees teda kaks korda lõi. Üks löök läks mööda, aga teine tabas pead. Pärast seda oli mees tõuganud kaasas olnud 4-aastast last.

Teine kannatanu, keskealine naine rääkis, et ootas bussi Talvikkitie peatuses, kui tema selja tagant tuli ootamatult mees, kes teda vastu kõrva lõi. Naine kaotas löögi tagajärjel tasakaalu, mobiiltelefon kukkus maha ja läks katki.

Politsei tuvastas kannatanute antud kirjelduste põhjal kiiresti kahtlusaluse isiku ja ta saadi samal õhtul kätte. 1987. aastal sündinud meest kahtlustati samalaadsetes tegudes ka kaks päevsa varem, mil ta oli löönud jalgrattaga mööda sõitnud naist kotiga, mis oli toiduaineid täis. Meest kahtlustatakse korduvas vägivallas.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 298 korda, 1 külastust täna)