Oksjonil 6100 euro eest haruldase Muumi-tassi ostnud naine oli valmis maksma 10 tuhat

Eile, pühapäeval Soomes oksjonil 6100 euro eest haruldase Muumi-tassi soetanud naine ütles, et oli valmis maksma 10 tuhat eurot.

Lääne-Soomes Maskus elav Alyona Juntunen ütles, et tahtis midagi sellist, mida teistel ei ole. Ta mõtles, et kümme tuhat on maksimum, mis ta tassi eest on valmis välja käima, vahendab MTV.

Juntunen ütles, et on ehituse valdkonna ettevõtja, kel on kaks firmat. Ta ütles, et teeb tööd 24 tundi ööpäevas, et saaks ka oma hobidega tegeleda. Muumitasse on naisel vatasemast ligi 500 tükki. Täpset arvu ta ei tea. Ta pole tasse kokku lugenud, vaid pannud need kappi.

Kapis on teisigi väärtuslikke Muumi-tasse. Näiteks soetas ta kaks tassi 2300 euro eest. Lisaks Muumi-tassidele tegeleb naine Louis Vuittoni käekottide kollektsioneerimisega. Nendegi arvu naine täpselt ei tea ja ta kogu seal samuti haruldasi eksemplare.

Kommentaarid
(Külastatud 606 korda, 1 külastust täna)