Nokia teatas suurest kahjumist, aktsia läks vabalangusse

Nokia teatas täna suurest kahjumist, mille peale kukkus Soome tehnoloogiagigandi aktsia hind börsil ligi 9 protsenti.

Nokia 2019. aasta esimese kolme kuu kahjum oli 59 miljonit eurot. Eeslmisel aastal sama ajaga teenis firma 239 miljonit eurot kasumit, vahendab Yle.

Investorid olid oodanud kasumit ka käesoleval aastal ja kehva uudise peale reageeriti aktsia müügiga. Kahjum tuli vaatamata 2 protsendi suurusele käibe kasvule võrreldes 2018. aastaga. Käive oli üle 5 miljardi euro.

Ettevõtte juht Rajeev Suri teatas, et ülejäänud aasta peaks olema parem. Nokiale võib anda võimaluse asjaolu, et konkurent Huawei 5G mobiilivõrgu seadmed on mitmetes riikides tunnistatud julgeolekuohuks.

Nokia shares slump on surprise losses

Mobile networks provider Nokia’s stock price fell by more than nine percent on Thursday. That followed the company’s announcement of losses of 59 million euros in the first three months of the year. During the same quarter of last year, the firm posted a profit of 239 million euros.

Kommentaarid
(Külastatud 223 korda, 1 külastust täna)