Leningradi oblasti pedofiilist inimsööja suri haiglas enne kohtuistungit

Leningradi oblastis Novinka külas elanud pedofiilist inimsööja, kes küpsetas mikrolaineahjus mehe pea ning sõi seda koos oma 12-aastase „kallimaga”, suri haiglas enne kohtuistungit.

22-aastane Arkadi Zverev oli tapnud oma üürileandja, 21-aastase Aleksander Popovotši, keetnud siis ära tapetu silma ja pistnud tapetu pea mikrolaineahju ning sundinud pärast 12-aastast tüdrukut sööma südant ja ajusid, vahendab Daily Mail.

Politsei info kohaselt oli Zverev üritanud kongis enesetappu ja langes pärast seda koomasse. Ohvri ema Galina Popovitš ütles, et tema pisaraid ei vala ja tegemist oli karmaga.

Zverev oli enne kohtus rääkinud, et koukis välja ohvri silma, keetis selle ära ja sõi seda koos ohvri südame ja ajuga. Koos Zvereviga sõi ohvri elundeid 12-aastane tüdruk. Mees kirjeldas, kuidas oli pannud Popovitši pea mikrolaineahju, keeranud täisvõimsusele ja küpsetanud kolm minutit.

Tüdruk tunnistas üles, et praadis pannil tapetud mehe südant, aga tema väitel oli see „liiga magus” ning aju oli „palju maitsvam”.

Zverevit süüdistati lisaks mõrvale ka lapse vägistamises, enne kui ta ennast tappa üritas. Zverev tunnistas üles ka seksimise alaealise Valeriaga, kellega ta oli sõitnud Peterburist 1500 kilomeetri kaugusele Musta mere äärde Sotši ilma tüdruku vanemate loata.

Tüdruk on laste kinnipidamisasutuses, aga teda ei saa kannibalismi eest vastutusele võtta tema ea tõttu. Politsei info kohaselt oli tüdruk üles tunnistanud ohvri pussitamise enne laiba tükeldamist ja söömist.

Asja kohta liiguvad erinevad jutud. Üks teooria on selline, et Popovitš oli Zverevile öelnud, et tüdruk on liiga noor selleks, et temaga seksida. Teine teooria on see, et Popovitš tõstis üürisummat ning Zverev ägestus.

Zverev põhjendas pea söömist sellega, et teda hakkas huvitama, kuidas maitseb inimese aju pärast seda, kui tema endine pruut oli kukkunud aknast alla oma pea lõhki. Vene politsei esindajate väitel oli Zverevi „pruut” teos kaasosaline, aga teda ei saanud vastutusele võtta tema noore ea tõttu.

Zverev oli pärit Siberist Altai mägedest ja enne juhtunut oli tal olnud suhe Olga Sembikovaga, kes oli aga aknast välja kukkudes surma saanud. Tüdruk oli 15-aastane, kui nad hakkasid seksima ja tüdruk suri eelmisel aastal, kui ta oli 18. Tüdruku vanemad soovivad, et tütre surmaga seoses algatataks uus uurimine.

Paedophile Russian cannibal who ate man with ‘girlfriend’, 12, dies

Arkady Zverev admitted killing Alexander Popovich before eating parts of him Zverev told police that he microwaved Popovich’s head and boiled his eyeball 12-year-old girl, who Zverev called his girlfriend, fried man’s heart and brains Zverev fell into a coma after trying to take his own life and subsequently died A 22-year-old man accused of murdering a man before eating his corpse alongside his 12-year-old girlfriend has died while awaiting trial.

Kommentaarid
(Külastatud 426 korda, 1 külastust täna)