Lapimaa puhkemaja põleng on üks viimase aja koledamatest tulekahjudest Soomes

Kolme hukkunuga Lapimaa puhkemaja põleng on Soomes üks viimase aja traagilisematest tulekahjudest.

Lõuna-Soome pere oli puhkuse ajaks rentunud kahekorruselise palksuvila. Millegipärast aga süttis see ööl vastu reedet põlema. Politsei on välja selgitanud koha, kust tuli alguse sai, vahendab Iltalehti.

Päästekeskus sai väljakutse sündmuskohale kell 3.25 öösel. Häirekeskusse oli helistanud mees, kes magas samas suvilas allkorrusel. Ta oli ärganud suitsuanduri heli peale ja läinud põlevast majast välja. Kohale sõitis 8 päästeüksust.

Ülakorrusel magas kolm inimest ja nad jäid sinna lõksu. Politsei info kohaselt polnud seal olnud inimesi võimalik enam päästa. Ohvrite kohta on teada, et nad olid kõik ühe pere liikmed, nagu ka pääsenud isik. Politsei ei kommenteeri, kas hukkunud olid lapsed.

Levi inimesed on õnnetusest šokis.

Poliisi on saanut eristettyä paikan, josta Levin tulipalo sai alkunsa – tämä perhetragediasta tiedetään nyt

Kyseessä on yksi viime aikojen tuhoisimmista tulipaloista Suomessa.

Kommentaarid
(Külastatud 429 korda, 1 külastust täna)