KUUM: Stockmann kavandab suuri koondamisi, puudutab 1600 töötajat

Stockmann Oyj kavandab koondamisi, mis puudutab 1600 inimest. Säästuvajadus on 40 miljonit eurot.

Stockmann edastas teates, et muudab strateegiat, mile eesmärk on muuta nii kaubamajad kui veebiteenus konkurentsivõimeliseks. Tegemist on kaks aastat kestva protsessiga, mille keskmes on mood ja stiil.

Ettevõte andis teada, et kavatseb oma kaubamajades keskenduda premium-toodetele, mille järgi on rohkem nõudlust. Lisaks on kavas edasi arendada stockmann.com veebipoodi, kaasa arvatud nn Hullude Päevade veebipoodi hullutpaivat.com.

Eesmärk on vähendada 2021. aasta kevadeks kulusid 40 miljonit eurot. Personalikulud moodustavad säästust kolmandiku. Soomes on kavas koondada vähemalt 160 töötajat. Müüjate arvu pole poodides kavas vähendada.

Kommentaarid
(Külastatud 326 korda, 1 külastust täna)