KUUM: Sri Lanka lennujaamast leiti pomm, hukkunute hulgas kolm taanlast

Täna õhtul leiti Sri Lanka peamisest Colombo lennujaamast pomm pärast seda, kui üle saare olid kärgatanud pommiplahvatused. Plahvatustes hukkus 207 inimest, nende seas vähemalt 35 välismaalast, kellest 3 olid teadaolevalt taanlased.

Pärast pommi leidmist lennujaam suleti, kuni pomm kahjutuks tehti. Kokku kärgatas täna Sri Lankal mitmel pool 8 pommiplahvatust, vahendab Daily Mail.

Hukkunute hulgas on esialgsete andmete kohaselt 3 Briti, 3 India, 2 Türgi, 1 Portugali ja 2 Briti-USA kodanikku. Lisaks hukkus teadaolevalt 3 Taani kodanikku ja 1 Hollandi kodanik.

Kokku sai surma 35 välismaalast ja lisaks veel 25 välismaalast vigastada. Soome välisministeeriumi info kohaselt pole välistatud, et hukkunute hulgas on soomlasi.

The Voice of America on Twitter

SRI LANKA BLASTS: WHAT WE KNOW VICTIMS At least 27 foreigners are among the dead 🇬🇧5 British, 2 with joint US citizenship 🇺🇸 According to US State Dept. several US citizens were among those killed 🇹🇷 2 Turkish 🇳🇱 1 Dutch 🇵🇹 1 Portuguese 🇮🇳 3 Indian 🇩🇰 3 Danish

Aditya Raj Kaul on Twitter

JUST IN: First detailed statement by Ministry of Foreign Affairs in Colombo, Sri Lanka about causality of foreigners. SL confirms fatalities of 3 Indian, 1 Portuguese, 2 Turkish, 3 British and 2 holding US and UK nationalities. 19 injured. 25 unidentified bodies of foreigners.

Kommentaarid
(Külastatud 187 korda, 1 külastust täna)