Kurb lugu: Levi põlengu ohvrid olid samast perekonnast

Täna öösel Kittiläs Levil suvilapõlengus hukkunud kolm inimest olid kõik samast perekonnast.

Politsei info kohaselt oli suvila rentinud puhkusele saabunud Lõuna-Soome pere.

Praegu käib kohapeal põlengu asjaolude uurimine. Tulekahju puhkemise ajal oli kahekordses suvilas sees neli inimest. Allkorrusel maganud isik oli ärganud suitsuanduri heli peale ja tema pääses majast välja. Ülakorrusel maganud kolme inimest enam päästa polnud võimalik.

Põlengus hävinud ehitis oli kahekorruseline palksuvila. Praegu politsei asjas kuritegu ei kahtlusta.

Õnnetuse põhjuste uurimisega tegeleb Soome õnnetuste uurimiskeskus.

OTKES on Twitter

Onnettomuustutkintakeskus on käynnistänyt alustavan tutkinnan Kittilän Levin alueella perjantai-yönä 12.4. tapahtuneesta vakavasta tulipalosta, jossa kuoli kolme ihmistä. Lisätiedot: viestintäpäällikkö Sakari Lauriala, p. 0295 150 714. #paloturvallisuus

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 246 korda, 1 külastust täna)