Kole pilt Vantaal: autod põlesid garaaži sisse

Vantaal Simonkyläs Vanamontiel põlesid laupäeva õhtul garaažid ning pilt, mis avanes, oli päris kole. Terve rida autosid põles garaažis ära.

Veel eile, pühapäeval oli kohapeal tunda suitsu ja kärsa haisu, vahendab MTV.

Garaažides põles ära paarkümmend autot. Inimesed õnneks vigastada ei saanud.

Politsei info kohaselt uuritakse praegu tulekahju puhkemise põhjuseid. Päästekeskus sai teate tulekahju kohta laupäeva õhtul kella 19 ajal. Kokku põles 40 garaažiboksi, aga kõigis neis polnud autosid sees.

Üks naine rääkis pühapäeva hommikul, et oli rõdu peal suitsu tegemas, kui nägi, et garaažid põlevad. Naise perel jäi garaaži sisse kaks ATV-d. Nad läksid pärast vaatama, kas midagi jäi järele, aga politsei ei lasknud enam ligi.

Üks inimene rääkis, et tal jäi garaaži ligi 15 000 euro eest auto varuosi. Autot õnneks garaažis sees ei olnud.

 

View this post on Instagram

 

Ei se viimeiseksi luulemani päivitys ollutkaan sitten ihan viimeinen 😅 Perusteellisena miehenä Artsi halusi vielä kurvata eiliselle tulipalopaikalle apellin ja hyvästelyjen jälkeen. Paikalla olivat myös poliisin tutkijat. #artsi24h #kupelastuslaitos #kupelastus #keskiuudenmaanpelastuslaitos #tulipalo

A post shared by Pelastustieto (@pelastustieto) on

Kommentaarid
(Külastatud 1,306 korda, 1 külastust täna)