Kohutavad hetked Sri Lankal: Briti isa kõndis verisena mööda tänavaid ja otsis surnukuuridest oma pere liikmeid

Briti advokaat Ben Nicholson (43) kõndis eile, pühapäeval pärast plahvatusi verisena ringi mööda Sri Lanka pealinna Colombo tänavaid ja otsis surnukuuridest oma pere liikmeid. Tema 42-aastane abikaasa Anita, 11-aastane poeg Alex ja väike tütar Annabel kõik hukkusid plahvatustes.

Pere sõi Shangri La hotellis hommikusööki, kui kaks enesetaputerroristi panid hotelli söögikohas pommid plahvatama. Kokku sai plahvatustes surma vähemalt 290 inimest ja ligi 500 inimest on vigastatud, vahendab Daily Mail.

Plahvatused, mis toimusid peamiselt pealinnas Colombos tapsid vähemalt 39 välismaalast, peamiselt USA-st ja Suurbritanniast. Taani rikkaim mees Anders Holch Povlsen kaotas plahvatustes kolm last neljast.

Sri Lanka valitsus süüdistab terroristlikes plahvatuses ISIS-ega seotud väikest islamistlikku grupeeringut National Thowheed Jamaath (NTJ). Teadaolevalt saadi abi rahvusvaheliselt islamistlikult võrgustlikult. Lisaks on teada, et kohalikud moslemid olid Sri Lanka valitsust hoiatanud võimaliku terrorirünnaku eest, aga sellest ei tehtud välja.

Zulqarnain Mubashar on Twitter

Sri Lanka assaults: 8 Britons killed in explosions https://t.co/4zTbUX57lX

British dad’s daughter confirmed dead along with wife and son

EXCLUSIVE: British lawyer Ben Nicholson seen wandering Colombo desperately looking for his loved ones His wife Anita, 42, son Alex, 11, and young daughter Annabel have all been confirmed dead in a bombing Family were having breakfast at the Shangri La hotel in Colombo when two suicide bombers set off

Kommentaarid
(Külastatud 1,262 korda, 1 külastust täna)