KOHUTAV: Saksa naine ja 10-aastane poeg leitina surnuna Tenerife koopast

Kanaaridel Tenerife saarel leiti koopast mõrvatuna 39-aastane saksa naine ja tema 10-aastane poeg. Naise ja poja otsingud algasid pärast seda, kui Adeje linnakese juurest leiti 6-aastane nuttev poiss.

Poiss toimetati ametivõimude valve alla, kus ta rääkis tõlgi vahendusel, kuidas oli põgenenud oma isa eest, kes tappis mägedes ema ja venna. Lapsel oli õnnestunud mägedest välja pääseda, vahendab El Pais.

Pere 43-aastane isa peeti teisipäeval kinni kahtlustatuna mõrvades, aga ta keeldus ütlemast, kus naine ja poeg olid. Pärast suuri otsinguid leiti naine ja poja surnukehad koopast Teide vulkaani lähedalt. Ohvritelt leiti jälgi vägivallast.

Ema ja kaks last olid saabunud esmaspäeval Tenerifele kohtuma saarel elava sakslasest isaga. Vanemad olid lahku läinud, aga teo motiivi kohta puudub info.

Un niño de seis años huyó de su padre y alertó del asesinato de su madre y su hermano en Tenerife

Jonás, un niño de seis años, escapó de la muerte ayer martes. Consiguió huir de la cueva casi inaccesible en la que su padre, Thomas, había agredido a su madre, Shylvia, y a su hermano mayor, de 10 años, en el municipio de Adeje (Tenerife), han confirmado fuentes judiciales.

Kommentaarid
(Külastatud 959 korda, 1 külastust täna)