Kas oled neid isikuid näinud? Politsei palub infot seoses Kuopios toime pandud röövidega

Ida-Soome politsei palub inimeste abi, et tuvastada kahe pühapäeval toimunud röövi toimepanijaid.

Pühapäeval, 21. aprillil kell 17.45 rööviti Kuopios aadressil Särkiniementie 10 asuvat Sale Särkiniemi poodi. Nägu rätiga varjanud mees tuli poe lahtiolekuajal kassa juurde ja nõudis kassatöötajalt raha, hoides samal ajal käes teravat eset. Mees sai saagiks raha ja lahkus enne politsei saabumist. Röövel oli 18-30-aastane mees, kel oli seljas sinine kapuutsiga pluus, jalas sinised teksad ja näo ees must rätt, millel olid valged kujundid. Pluusil oli valge Lee Cooperi tekst.

Pühapäeval, 21. aprillil kell 21.56 rööviti Kuopios aadressil Poukamankatu 6 asuvat K-market Pihlajalaakso poodi. Vahetult enne kaupluse sulgemist sisenesid kaks noort kaetud näoga isikut. Isikutel olid kaasas löögiriistad ja nad tahtsid võtta raha, aga kassatöötaja suutis selle ära hoida. Isikud võtsid kaasa mõned asjad ja lahkusid enne politsei saabumist.

Juhtumeid uuritakse kui rööve. Politsei palub inimestelt infot ja tähelepanekuid isikute tuvastamiseks. Info saab edastada Ida-Soome politseile helistades vihjetelefonile +358 295 415 232 või e-posti teel aadressile vihjeet.ita-suomi(at)poliisi.fi.

Kahtlusalune Sale Särkiniemi poes Kuopios 21.4.2019. Foto: politsei
Kahtlusalused K-market Pihlajalaakso poes Kuopios 21.4.2019. Foto: politsei
Kommentaarid
(Külastatud 276 korda, 1 külastust täna)