Karm värk: Soome eestlased käivad Lätis tankimas

Lisaks kodueestlastele käivad Lätis tankimas isegi Soome eestlased. Kütus on Eestis juba kallim kui Soomes.

Täna, esmaspäeva lõuna paiku oli Läti Valka tanklas LN bensiini 95 hind 1,290 ja diisli hind 1,210 eurot liiter. Samal ajal maksis kilomeeter eemal Valgas 95e liiter 1,429 ja diisel 1,389 eurot liiter. Vahe on 14 senti liitri kohta ning seda märgatakse ja teatakse nii Võrus kui ka Viljandis, edastab Õhtuleht.

Piiriäärses Virši A tanklas maksab bensiin 95E 1,314 eurot liiter ja diisel 1,224 eurot liiter. Parasjagu Volkswagenit tankiv Maire ütleb, et asi on läinud ikka pööraseks.„Töötan Soomes ja olen kodumaal käimas. Helsingis tankisin paagi täis ja nüüd võtan Valkast juurde. Soomes on kütus juba odavam kui Eestis. Kahju, aga Eesti jääb vahele ka siit tagasi minnes,“ ütleb ta.

Soome kütuste hinnavaatluse lehe polttoaine.net andmetel on Soomes odavaim bensiin täna hinnaga 1,458 eurot liiter ja odavaim diisel hinnaga 1,319 eurot liiter.

Kommentaarid
(Külastatud 670 korda, 1 külastust täna)