Kaks meest pakkusid 7-aastasele poisile Soomes raha, et ta nendega kaasa läheks, politsei palub infot

Lääne-Soomes Kankaanpääl sattus väike 7-aastane poiss esmaspäeval kella 13 ajal ahistamise ohvriks, kui mehed pakkusid talle raha, et ta nendega kaasa läheks.

Ahistamine toimus Kankaanpää kesklinnas Alpinkatul. Poiss oli teel koolist koju, kui tema kõrval peatus neljaukseline uus musta värvi Mercedes Benz sedaan ja selle juht pakkus poisile 200 eurot, et ta istuks autosse ja sõidaks hotelli kaasa, vahendab Iltalehti.

Poiss ei vastanud mehele midagi, vaid jätkas oma teed. Lukkarinkatu alguses tuli poisile tänaval vastu teine mees, kes pakkus 100 eurot ning meelitas teda hotelli. Tänaval üksinda kõndinud mees oli poisi väitel ligi 175 cm pikk, keskmise kehaehitusega, kel olid tumedad juuksed ja seljas tume jope. Mõlemad mehed rääkisid soome keeles.

Juhtunu kohta teatati koolist politseile ja politsei käis teisipäeval lapsega vestlemas. Kuriteoteadet pole asja kohta tehtud.

Politsei info kohaselt pole tegemist lapse fantaasiaga. Politsei suhtub juhtunusse täie tõsidusega. Tähelepanekutest võib teada anda häirekeskuse telefonil 112 või tööajal politsei numbril +358 29 544 9212.

Politsei paneb kõigile südamele, et võõrasse autosse ei tohi mingil juhul istuda, lubatagu mida iganes. Kui laps satub sellise ahistamise ohvriks, tuleb sellest koheselt teada anda vanematele ja politseile.

Kaksi eri miestä tarjosi 7-vuotiaalle kankaanpääläispojalle rahaa, jos hän lähtisi miesten mukaan hotellille – poliisi pyytää havaintoja

Kankaanpääläinen 7-vuotias poika joutui maanantaina hiukan kello yhden jälkeen päivällä ahdistelijoiden kohteeksi Alpinkadulla Kankaanpään keskustan tuntumassa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,007 korda, 1 külastust täna)