Inglismaal on alustatud sõda Botoxi vastu

Tulenevalt asjaolust, et paljud inimesed on oma välimuse Botoxiga täiesti kihva keeranud, on alustatud võitlust Botoxi vastu. On juhtumeid, kus inimesed on vaakunud Botoxi süstide tõttu elu ja surma piiril.

Üks naine Leicestershire’ist, kelle huuled paisusid Botoxi tõttu neli korda, oleks äärepealt hinge heitnud. Naisel oli siiski õnne ja ta jäi ellu, vahendab Daily Mail.

Naine tunnistas, et ilusalongis lubati teha talle unistuste huuled. Naine maksis protseduuri eest 220 naela (ligi 250 eurot).

Naine tunnistab, et arstid olid tema üle naernud, kui ta keset ööd haiglasse läks, kuna tema huuled olid Botoxist üles tursunud. Asi oli siiski naljast kaugel, sest kosmeetik oli vigastanud tema huulearterit ja see põhjustas huules veresoone ummistuse. See oleks võinud lõppeda huule või isegi elu kaotusega. Huuled olid nii suured, et puudutasid tema nina.

Briti terviseministeerium on nüüd otsustanud sekkuda ja alustanud kampaaniat, mis võitleb kahtlastes kosmeetikasalongides tehtud Botoxi-oppide vastu. 2017-2018. aastatel on Suurbritannias esitatud Botoxi oppidega seoses 600 kaebust.

Paljud inimesed lasevad endale Boroxit süstida, kuna see on läinud odavamaks ja paljud kuulsused teevad seda. Nüüd hoiatatakse vähese kogemusega kosmeetikute ja koduste protseduuride eest.

Woman’s lips swelled to four TIMES bigger after fillers

Rachael Knappier, 29, from Leicestershire, went to a ‘Botox and filler party’ Was told that the beautician could fix lifelong insecurity of scar on lip with filler But they pierced an artery and Rachael rushed to hospital with lips swelling up Left screaming in pain days later while having dissolving agent injected in A woman whose top lip swelled to four times the normal size after having fillers, was told she could have died.

Kommentaarid
(Külastatud 416 korda, 1 külastust täna)