Hirmus lugu: 2-aastane poiss sai rasked põletushaavad, kui kukkus kuuma veega täidetud potti

2-aastane ukraina poiss Ivan kukkus kuuma veega täidetud potti ja sai rasked põletushaavad. Politsei peab asja õnnetusjuhtumiks.

Sotsiaalmeedias levib pilt üleni sidemetesse mässitud poisist, kes kukkus kodus kuuma veega täidetud potti Lõuna-Ukrainas Lvivi oblastis. Laps sai 70 protsendi ulatuses rasked põletushaavad ja võitleb elu eest haiglas, vahendab Daily Mail.

Intsident juhtus pärast seda, kui piisi ema Ivanna oli 40-liitrises potis vett keetnud, et pesu pesta. Ema tõstis poti köögi põrandale ja läks ise poodi leiba ostma. Sel ajal oli väike poiss kööki läinud ja potti kukkunud.

Nelja lapse ema rääkis kohalikule meediale, et laps jäi koju mängima, kui vanem vend vaatas telekast multikaid. Isa oli õues ja kuulus järsku karjumist. Kööki jõudes sai isa kohe aru, mis oli juhtunud. Ta võttis lapsel riided seljast ja jahutas teda külma veega.

Pärast seda viis isa lapse rajoonikeskusse Lvivi, kus laps pandi intensiivravi osakonda. Poisil diagnoositi kehal põletus 70 protsendi ulatuses. Arstid võitlevad haiglas poisi elu eest, aga ei oska öelda, kas ta jääb ellu. Poiss on kriitilises seisundis ja hingamisaparaadi all. Ema on haiglas poisiga koos ja murest murtud. Ta ei suuda endale toimunut andestada.

Politsei käsitleb asja kui õnnetusjuhtumit.

Ukrainian boy fights for life after falling into pot of boiling water

Ivan Maletych accidentally fell into a cooking pot of boiling water in Ukraine The two-year-old suffered 70% burns and doctors are battling to save his life Incident happened as his mother Ivanna was preparing to wash some clothes A two-year-old boy was almost boiled alive after accidentally falling into a cooking pot of scalding-hot water in Ukraine.

Kommentaarid
(Külastatud 865 korda, 2 külastust täna)